12 Mart 2018 Pazartesi 15:22

Yıkımına başlanan Atatürk Kültür Merkezi’nin son durumu havadan görüntülendi. Görüntülerde kültür merkezinin dış cephe camlarının tamamen söküldüğü ve çatının beton bölümünden yıkıldığı görülüyor.

Yıllardır herhangi bir etkinlik düzenlenmeyen Atatürk Kültür Merkezi yıkılmaya devam ediyor. Kültür merkezinin dış cephe ve camları tamamen söküldü. Çatısının ise beton bölümünden yıkıldığı görülüyor. Yerine 2 bin 500 kişilik bir opera binası inşa edilecek kültür merkezinin harabeye dönen hali havadan çekilen görüntülerle gözler önüne serildi. Kültür merkezi içerisinde hiçbir eşyanın olmadığı sadece kolonların kaldığı görüldü. Murat Tabanlıoğlu’nun Mimarlığında yeniden inşa edilerek modern bir yapı haline getirilecek olan merkezin açılış tarihiyle ilgili ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Atatürk Kültür Merkezi (AKM) inşaatını 2019’un ilk çeyreğinde bitireceğiz" demişti

(Ahmet Faruk Sarıkoç - İsmail Coşkun/İHA).

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.