14 Mayıs 2018 Pazartesi 17:59
Başbakan Yıldırım’dan hasta ziyareti

Başbakan Yıldırım, İstanbul’daki Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Üsküdar Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hasta ziyaretlerinde bulundu. Hastane çıkışında vatandaşlar Yıldırım’a yoğun ilgi gösterdi.

Başbakan Binali Yıldırım İstanbul’da hasta ziyaretlerinde bulundu. Başbakan Yıldırım’ın ilk durağı Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi oldu. Eşi Semiha Yıldırım ile birlikte burada tedavi gören bir akrabasını ziyaret eden Yıldırım, yaklaşık bir saat kaldıktan sonra hastaneden ayrıldı. Hastane çıkışında Başbakan Yıldırım’a vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi. Binali Yıldırım, daha sonra Üsküdar’da bulunan Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne geçerek bir hasta ziyaretinde bulundu.

(Mustafa Esen /İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.