22 Şubat 2018 Perşembe 10:08
Öz Taşıma İş Sendikası’ndan Mehmetçikler için kan bağışı

Öz Taşıma-İş Sendikası Genel Başkanı Mustafa Toruntay, “Afrin’de terör unsurlarına yönelik yürütülen Zeytin Dalı Harekatı’nı yakından takip ediyor ve tüm benliğimizle destekliyoruz” dedi.

Öz Taşıma-İş Sendikası, Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürlüğü Otobüs İşletme Dairesi Başkanlığı bünyesinde çalışan üyeleriyle birlikte, Afrin’de vatan savunması yapan Mehmetçikler için kan bağışında bulundu. Kan bağışı etkinliğine katılan ve kısa bir açıklamada bulunan Öz Taşıma-İş Sendikası Genel Başkanı Mustafa Toruntay, “Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürlüğü Otobüs İşletme Dairesi Başkanlığı’nda hizmet veren üyelerimizle birlikte Mehmetçiklerimiz için kan bağışında bulunduk. Vatan, millet ve bayrak sevdalısı olarak, canımızla kanımızla Mehmetçiğimizin yanındayız. Afrin’de terör unsurlarına yönelik yürütülen Zeytin Dalı Harekatı’nı yakından takip ediyor ve tüm benliğimizle destekliyoruz. İnşallah kısa sürede, ülkemizin bölünmez bütünlüğüne kasteden teröristleri hem içeride hem dışarıda temizleyeceğiz. Yüce Allah şanlı ordumuzun, kahraman Mehmetçiklerimizin yar ve yardımcısı olsun” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.