11 Mart 2018 Pazar 14:35

Kocaeli’nin Çayırova ilçesinde bir araya gelen belediye temizlik işçileri, Zeytin Dalı Harekatına bedenleriyle “Afrin” yazarak destek verdi.

Kocaeli’nin Çayırova ilçesinde belediye temizlik işçileri, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Afrin’de PYD/PKK silahlı terör örgütüne karşı yürütülen Zeytin Dalı Operasyonu’na destek vermek için bir araya geldiler. Çayırova Kuştepe Ormanı’nda buluşan yaklaşık 80 temizlik işçisi, Afrin’de şehit olan Mehmetçik için dua etti. Daha sonra bedenleri ile "Afrin" yazan temizlik işçileri, “Afrin temizliğinde biz de varız” sloganları attılar.

Gerçekleştirilen törene katılan Çayırova Belediyesi Başkanı Şefki Demirci, "Afrin operasyonunda kahraman ordumuz destan yazıyor. Bu ülkede 40 yıldır devletimiz terörle mücadele ediyor. 782 bin kilometre olan vatan toprağında Lazı, Çerkezi, Türkü, Kürdü yüz yıllardır kardeşçe yaşamaktadır ve hiçbir güç bu kardeşliği bozmayacak. Zafer kahraman ordumuzun olacaktır. Afrin’de verdiğimiz şehitlerimize Allah’tan rahmet, tüm gazilerimize acil şifalar diliyoruz” dedi.

(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.