03 Haziran 2016 Cuma 14:13
26 Keçi Mahsur Kaldığı Kayalıktan Kurtarıldı

Malatya'da sürüden ayrılarak çıktıkları kayalık alandan bir daha inemeyen 26 keçi, itfaiye ve jandarma ekiplerinin çalışması ile kurtarılarak sahibine teslim edildi.

Olay, Yeşilyurt ilçesinin Yalınkaya Mahallesi'nde meydana geldi. Yayılması için meraya götürülen sürüden ayrılan 26 keçi, çıktıkları kayalık alandan indirilemedi. Bunun üzerine Büyükşehir Belediyesi İtfaiye dairesi ile jandarma ekipleri devreye girdi. İtfaiye ekipleri halat yardımı ile kayalık alana indi ve mahsur kalan keçiler tek yukarı çıkarttı. Keçilerin sahibi Mehmet Gündüz, jandarma ve itfaiye ekiplerine teşekkür etti.

ELEKTRİK DİREĞİNE SIKIŞAN İNEK KURTARILDI

Öte yandan arazide yere devrilen elektrik direğine ayağı sıkışarak mahsur kalan ineği itfaiye ekipleri kurtardı.

Olay Battalgazi ilçesinin Yaygın Mahallesi'nde meydana geldi. Uzun bir süreden beri arazide yerde duran demir elektrik direğine ayağını kaptıran ineği, vatandaşlar kurtaramayınca itfaiyeden yardım istedi. Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri bölgeye giderek demir elektrik direğini kesip ineğin sıkışan ayaklarını kurtardı.

Son Güncelleme: 03.06.2016 14:13
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.