22 Şubat 2018 Perşembe 11:02
Afrin’de görev yapan Mehmetçiklerden öğrencilere mektup

Kütahya’nın Altıntaş Zafertepeçalköy İlkokulu öğrencileri, Afrin’de görev yapan ’asker amcaları’nın mektuplarına cevap yazmasıyla büyük sevinç yaşadı.

Daha önce Afrin harekatında görev yapan Asker amcalarına destek mektubu yazan ve her zaman yanınızdayız mesajı veren, kurtuluş savaşının önemli cephelerinden biri olan Altıntaş ilçesi Zafertepeçalköy ilkokulu öğrencileri, yazdıkları mektuplara gelen cevaplarla büyük sevinç ve gurur yaşadılar.

Afrin’de görev yapan Mehmetçikler öğrencilere yazdıkları cevaplarda, ’’Sizlerden gelen mektuplar bizleri çok memnun etti. Bizlere moral verdi ve mektuplarda yazdığınız o temiz yüreklerinizden gelen dualar tarifi imkansız anlar yaşattı. Sizleri eğiten öğretmenlere selam olsun. Sizleri yetiştiren anne ve babalarınızın ellerinden öperiz. Tüm gayemiz sizlerin daha iyi bir gelecek içerisinde ve daha güvenli yaşaması için. Yazdığınız mektuplar için tüm Mehmetçikler olarak sizlere teşekkür ediyoruz’’ dediler. (YD-EFE)

Son Güncelleme: 08.02.2019 20:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.