27 Kasım 2013 Çarşamba 17:34
Ağrı Belediyesi Çocukları Parklarla Buluşturdu
Ağrı Belediyesi Çocukları Parklarla Buluşturdu.
Ağrı Belediye Başkanlığının Sosyal Destek Programı  (SODES)  kapsamında yaptırdığı 5 çocuk parkı tamamlandı.
Çocuklar Parklarla Buluşuyor isimli proje kapsamında Ağrı’nın çocuk nüfusunun fazla olduğu bölgelere parklar kuruldu.
Belediye Başkanı Hasan Arslan Sosyal Belediyeciliğin bir örneğini ortaya koyduklarını belirterek “ Göreve geldiğimiz günden bu yana Belediyeciliğin sosyal yönünü önümüze alıp değerlendirdik. Her yıl sosyal belediyecilik anlayışımıza uygun etkinlikler yaptık. Emre Aydın, Yusuf Güney gibi isimler konserler verdi. Önemli tiyatro eserleri ilimizde oynandı. Ramazan aylarını ve Kurtuluş günlerimizi etkinliklerle kutladık. Belediye dershanemizi kurduk. Ağrı’ya çok modern iki park inşasını hemen hemen tamamlamak üzereyiz.
Bunun dışında çocuklarımızı unutmadık. Onları her yıl spor kurslarında eğittik. Spor altyapılarına destek sağladık. Turnuvalar yaptırdık. Çocuklarımızın başka bir eksikliği olan oyun parklarını inşa ettik. Süreç ne olur bilinmez ama hedefimiz Ağrı’da parkı olmayan mahallenin kalmamasıdır.” dedi.
DSC_1830
DSC_1849
DSC_1852
DSC_1856

Son Güncelleme: 27.11.2013 17:34
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.