06 Haziran 2016 Pazartesi 01:08
Ankara'da İlk Teravih Namazında Camiler Doldu Taştı

Ankara'da, Ramazan ayının ilk teravih namazı kılındı. Başkentli vatandaşlar, ilk teravih namazında camileri doldurdu.

Ramazan'ın ilk teravih namazında Ankara'nın en büyük camilerinden Kocatepe Camii'ne ilgi yoğundu. 11 ayın sultanı Ramazan'ın başlamasından duyduğu mutluluğu dile getiren vatandaşlar, Ramazan'ın tüm Müslüman alemi için hayırlara vesile olmasını diledi. Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu da teravih namazını Kocatepe Camii'nde kıldı. Topçu, "İnşallah bu Ramazan hayrıyla, bereketiyle, rahmetiyle bütün ümmet coğrafyasına barış, huzur, esenlik getirir. Dökülen kanlar nihayet bulur." dedi.

İlk teravih namazını Ulus'ta bulunan tarihi Hacı Bayram-ı Veli Camii'nde kılan vatandaşlar da Ramazan ayının huzur, esenlik ve hayır getirmesini temenni etti. Vatandaşlar Hacı Bayram-ı Veli'nin türbesini de ziyaret ederek dua okudular.

Son Güncelleme: 06.06.2016 01:08
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.