06 Haziran 2016 Pazartesi 20:28
Annesini Öldüren Zanlı Yakalandı

Pendik'te annesini bıçakla öldürdükten sonra evi ateşe vererek kaçan Ordu K. polis tarafından yakalandı. Şüphelinin psikolojik sorunları olduğu öğrenildi.

Pendik Çamçeşme Mahallesi Tarih Sokak'ta 5 Haziran 2016 bir evde yangın çıkmıştı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri kısa sürede yangını söndürdü. Evde yapılan incelemede 47 yaşındaki Rukiye Başöğen'in hayatını kaybettiği tespit edildi. Önce yangın sonucu hayatını kaybettiği tahmin edilen kadının daha sonra yapılan incelemede bıçaklanarak öldürüldüğü belirlendi. Cinayet Büro Amirliği ekipleri, eve en son Rukiye Başöğen'in oğlunun geldiğini ve olaydan sonra ortadan kaybolan şüpheli Ordu K. gözaltına aldı. Şüpheli poliste yapılan sorgusunun da, "Susma" hakkını kullanarak ifade vermedi. Şüphelinin bazı psikolojik sorunları olduğu öğrenildi.

Son Güncelleme: 06.06.2016 20:28
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.