13 Haziran 2016 Pazartesi 14:03
Aracın Motorunda Esrar Çıktı

Diyarbakır'da düzenlenen operasyonda bir aracın motor bölümüne gizlenmiş 3 bin 500 gram esrar ele geçirildi. Ele geçirilen esrar maddesi ile ilgili 4 kişi gözaltına alındı.

Diyarbakır Valiliği'nden yapılan açıklamada, Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı Kocaköy/Merkez Jandarma Karakol Komutanlığı tarafından kaçakçılık ile mücadele kapsamında arama ve kontrol faaliyetlerinin yapıldığı ifade edildi. Açıklamada Diyarbakır ilinden Bingöl iline seyahat etmekte olan özel bir otomobilde yapılan aramada, aracın motor üst bölümünde poşet içerisine gizlenmiş vaziyette 3 bin 500 gr kubar esrar ele geçirildiği, aynı araçta bulunan ve çeşitli suçlardan aranan 4 şüpheli şahsın yakalandığı bildirildi.

Açıklamada cumhuriyet savcılığının talimatı ile yakalanan uyuşturucu maddelere el konulduğu, 4 şüpheli hakkında da adli işlemlere devam ettiği kaydedildi.

Son Güncelleme: 13.06.2016 14:03
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.