08 Haziran 2016 Çarşamba 22:08
Bakan Arslan, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde İşçilerle İftar Yaptı

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan yapımı devam eden Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde işçilerle birlikte iftar yemeği yedi. Bakan Arslan, daha büyük, daha iyi projeleri hayata geçireceklerini söyledi.

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, İstanbul Boğazı'nda yapımına devam edilen Yavuz Sultan Köprüsü inşaatında incelemelerde bulundu. Ahmet Arslan, yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Köprü üzerine kurulan masadaki yerini alan Arslan okunan Kur'an-ı Kerim'i dinledi. İşçilerle sohbet eden Arslan, azanın okunmasıyla birlikte orucunu açtı. Yemek sonrası kürsüye çıkan Ahmet Arslan işçilere hitap etti. Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün birlik, beraberlik ve kardeşliğin simgesi olduğunu dile getiren Arslan, daha büyük ve daha iyi projeler yapacaklarını kaydetti. Arslan, köprü inşaatında çalışan işçilere teşekkür etti. İşçilerle bol bol hatıra fotoğrafı çektiren Bakan Arslan daha sonra inşaat alanından ayrıldı.

Son Güncelleme: 08.06.2016 22:08
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.