08 Haziran 2016 Çarşamba 12:13
Balkonda Hint Keneviri

İstanbul polisi, seraya çevrilen evde 114 kök hint keneviri ele geçirdi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Sarıyer ilçesinde bir evde hint keneviri yetiştirildiği bilgisi üzerine harekete geçti. Ekiplerin evde yaptıkları aramalarda 849 gram hint keneviri, 114 kök hint keneviri, 1 paketleme makinası, 2 hassas terazi, 1 derece ve özel aydınlatma lambaları ele geçirildi.

Evin odaları seraya dönüştürtüldüğü görülürken hint kenevirlerinin güneş alması için saksılar içinde balkona ve pencere önüne konulduğu polis kamerasına yansıdı. Uyuşturucu yetiştirilen evle ilgili K.A., A.A. ve K.A. adlı 3 şüpheli gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden K.A. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Son Güncelleme: 08.06.2016 12:13
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.