07 Haziran 2016 Salı 13:18
Başbakan Yıldırım: Terör Aşağılık Yüzünü Bir Kez Daha Gösterdi

Başbakan Binali Yıldırım, İstanbul'da 7 polisin şehit olduğu, 4 vatandaşın hayatını kaybettiği bombalı terör saldırısını lanetledi. Terörün aşağılık yüzünü bir kez daha gösterdiğini belirten Yıldırım, Türkiye'nin terörle mücadele hedefinden asla taviz vermeyeceğini vurguladı.

Yıldırım, şunları ifade etti:

"Bugün sabah saatlerinde İstanbul Veznecilerde Çevik Kuvvet Polis Ekiplerimize yönelik yapılan bombalı araç saldırısı terörün aşağılık yüzünü bir kez daha göstermiştir. Saldırıda şehit olan 7 polisimize ve 4 vatandaşımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına ve aziz milletimize başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyorum. Mübarek Ramazan'ın ilk günlerinde masum vatandaşlarımızı öldürmeyi hedefleyen terör örgütleri, insanlığa ve bütün insani değerlere düşman olduklarını bu saldırıyla bir kez daha göstermişlerdir. Ne olursa olsun Türkiye Cumhuriyeti Devleti terörle mücadele hedefinden asla ve asla taviz vermeyecektir. Güvenlik ve adli birimlerimiz, büyük bir dikkat ve titizlikle iz sürerek bu alçak saldırıyı gerçekleştirenleri ve onları azmettirenleri mutlaka ortaya çıkartacaktır. Milletimizin başı sağolsun."

Son Güncelleme: 07.06.2016 13:18
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.