13 Haziran 2016 Pazartesi 10:43
Basın Kartı Komisyonu Ankara'da Toplanıyor

İlk kez basın kartı alacak basın mensupları ile sürekli basın kartı alacak basın mensuplarının müracaatlarının, 22- 23 Haziran tarihinde Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü'nde yapılacak olan Basın Kartı Komisyonu Toplantısı'nda karara bağlanacağı belirtildi.

Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, başvuru sahiplerinin şu hususları göz önünde bulundurması gerektiği ifade edildi:

*Mesleki çalışma göndermesi gereken başvuru sahipleri, Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü'nün internet sitesinde yer alan "Basın Kartı" bölümüne girerek "Mesleki Çalışma Gönder" kısmından mesleki çalışmalarını sisteme yüklemelidirler.

*Sürekli basın kartı başvurusunda bulunanlardan mesleki çalışma niteliğinde olmayan bir belge ile durumlarını tevsik etmek (belgelendirmek) isteyenlerin söz konusu belgeleri basılı ortamda il müdürlükleri aracılığıyla Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü'ne intikal ettirmeleri gerekmektedir.

*Başvuru sahiplerinin çalıştıkları gazete/dergi örneklerinin PDF olarak komisyon görüşüne sunulması öngörüldüğünden yayınların "Devlet Enformasyon Sistemi'ne yüklenmesi hususunda gereken özenin gösterilmesi gerekmektedir.

*Ayrıca başvuru sahiplerinin konuyla ilgili soru ve sorunlarını Basın Kartı Destek Hattı: (312) 583 61 60 ve basinkarti@byegm.gov.tr elektronik posta adresi aracılığıyla iletilmesi halinde daha hızlı çözümler sunulabilmesinin mümkün olacağı bildirildi.

Son Güncelleme: 13.06.2016 10:43
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.