22 Şubat 2018 Perşembe 13:03
Başkan Saraçoğlu, oyun parkı ve peyzaj çalışmalarını yerinde inceledi

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Akkent Mahallesi’nde gerçekleştirilen oyun parkı ve peyzaj çalışmalarını yerinde inceledi.

Mahallede, yapımı devam eden oyun parkında incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, "Şehir merkezimizin dört bir yanında oluşturulan sosyal alanlara bir yenisini de Akkent Mahallemize yapıyoruz. Şehrimizin farklı noktalarında vatandaşlarımızın keyifle vakit geçirebileceği, çocuklarımızın güvenle oynayıp, eğlenebileceği alanları çoğaltma gayretindeyiz" dedi.

Saraçoğlu, çalışmalar hakkında bilgiler alarak yapılan peyzaj çalışmaları ile çevre düzenlemelerinin devam edeceğini belirtti.

Her fırsatta hemşerileri ile bir araya gelen Başkan Saraçoğlu, Akkent mahalle ziyareti kapsamında mahalle esnafı ile sohbet ederek talep ve temennilerini dinledi, işlerinde hayırlı kazançlar diledi.

Saraçoğlu’na, Başkan Yardımcısı Fatih Gölgeli ve mahalle muhtarı Bayram Ünal eşlik etti. (EFE)

Son Güncelleme: 08.02.2019 20:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.