16 Şubat 2018 Cuma 12:05
Başkan Vekili Vardar’dan mahalle ziyareti

VAN (İHA) – Van’ın Özalp Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ferhat Vardar, mahalle ziyaretlerine devam ediyor.

Belediye Başkan Vekili Ferhat Vardar, ilçeye bağlı Çubuklu ve Aksorguç mahallerini ziyaret ederek, mahalle sakinleriyle bir araya geldi. İlk olarak Çubuklu İlkokulunu ziyaret eden Vardar, daha sonra mahallede taziye ziyaretinde bulundu. Ardından ilçeye bağlı Aksorguç Mahallesi’ndeki taziye evinde halkla bir araya gelen Vardar, talep ve sorunları yerinde dinledi. Mahallede yapılan ve yapılacak olan yatırımları değerlendiren Vardar, daha sonra Aksorguç İlkokulunda öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi.

İki mahalleye yaptığı ziyaretin ardından bir açıklama yapan Başkan Vekili Vardar, “Her hafta ilçemizde bir mahalleyi ziyaret ederek, vatandaşlarımızla bir araya gelerek sorun ve sıkıntıları dinliyoruz. Bize ulaşamayan, sıkıntısını anlatamayan vatandaşlarımızı bire bir ziyaret ederek, sorunları yerinde dinliyor ve çözüm arıyoruz. Özalp Belediyesi ve kaymakamlık bünyesinde çalışan kurum müdürleri ve amirleri ile birlik yaptığımız ziyaret olum sonuç veriyor. Önümüzdeki haftalar ilçemizde tüm mahalleri ziyaret ederek, toplantılarımıza devam edeceğiz” dedi.

Son Güncelleme: 31.12.2020 22:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.