06 Haziran 2016 Pazartesi 12:33
Beyoğlu'nda Şüpheli Çanta Alarmı

Beyoğlu Sıraselviler Caddesi girişinde, bir bankanın yanına bırakılan sırt çantası polisi alarma geçirdi. Sahipsiz çanta, bomba uzmanı tarafından kontrollü olarak patlatıldı.

Sıraselviler Caddesi girişinde bulunan bir banka şubesinin yan tarafına bırakılan sahipsiz sırt çantasını gören vatandaşlar durumu polise bildirdi. Saat 08.00'da yapılan ihbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri, caddeyi emniyet şeridi çekerek araç ve yaya trafiğine kapattı. Cadde üzerindeki mağazalar da tedbir amaçlı olarak boşaltıldı. Olay yerine gelen Bomba İmha Uzmanı, özel kıyafetlerini giyerek şüpheli çantaya fünye yerleştirdi. Ardından şüpheli çanta kontrollü olarak patlatıldı. Kontrollü patlama sırasında çıkan ses paniğe neden oldu. Bazı vatandaşların çığlık attıkları duyuldu. Polisin çalışmasını, vatandaşlar dikkatle takip etti. Patlatılan çantanın içerisinden kıyafet, terlik, tuvalet kağıdı ve elma çıktı. Çanta polis merkezine götürülürken, cadde tekrar trafiğe açıldı.

Son Güncelleme: 06.06.2016 12:33
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.