03 Haziran 2016 Cuma 13:13
Bomba Değil Jöle Çıktı

Antalya Adliyesi'nde bomba paniği yaşandı. Bomba imha uzmanın yaptığı kontrolde, şahsın üzerindeki bomba süsü verilmiş gibi duran düzeneğin aslında jöle kutusu içine yerleştirilmiş kablolar ve bu kabloların ucundaki düğmeler olduğunu belirledi.

Olay, dün öğle saatlerinde meydana geldi. Kayseri'den gelip Alanya'da yaşayan yakınlarının yanına giden Genco Karasu (50), Antalya Adliyesi'nde kendisine ait olduğunu iddia ettiği ancak bulunamayan evrakları almaya geldi. Fakat girişte bulunan arama noktasında küçük valizin içindeki kablolar ve şüpheli kutular, polisin dikkatini çekti. Bunun üzerine kısa süreli canlı bomba paniği yaşandı. Bunun üzerine polis, Karasu'yu gözaltına aldı. Ardından da olay yerine bomba imha uzmanı istedi. Valizde inceleme yapan bomba imha uzmanı, bomba süsü verilmiş gibi duran düzeneğin aslında jöle kutusu içine yerleştirilmiş kablolar ve bu kabloların ucundaki düğmeler olduğu belirledi. Psikolojik rahatsızlığı bulunduğu öğrenilen Genco Karasu'nun ifadesinde, sıvı bulunan kutunun içinde jöle olduğunu belirterek, "Ben jöleden kablolar ile kendime hat çekerek enerji alıyorum." dedi. "Kamu güvenliğini tehlikeye sokmak" suçlamasıyla gözaltına alınan ve savcılık tarafından da sorgulanan Karasu, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Polis, psikolojik rahatsızlığı bulunan Karasu'yu Alanya'dan gelen yakınlarına teslim ederek, şehir merkezinden çıkardı.

Son Güncelleme: 03.06.2016 13:13
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.