08 Haziran 2016 Çarşamba 17:18
Bombacının Eşkali Belirlendi

Vezneciler'de meydana gelen patlamayla ilgili yürütülen soruşturmada, bombalı aracı getiren ve uzaktan kumandayla patlatan kişinin eşkali belirlendi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerinin Vezneciler'de çevik otobüsüne düzenlenen saldırının ardından olayla ilgili gözaltına aldığı ve işlemleri devam eden 4 şüphelinin saldırıda kullanılan otomobili kiralayan ve örgüt üyelerine teslim eden kişiler olduğu öğrenildi.

Bomba yüklü aracı olay yerine getiren ve çevik kuvvet otobüsünün geçişi sırasında uzaktan kumandayla patlatan şüphelinin eşkalinin mobese kamera görüntülerinden belirlendiği öğrenildi. Saldırıyı gerçekleştiren şüphelinin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

Son Güncelleme: 08.06.2016 17:18
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.