08 Haziran 2016 Çarşamba 07:13
Bombalı Saldırının Gerçekleştiği Yerde Çalışmalar Sürüyor

Vezneciler'de 6 polisin şehit olduğu, 5 vatandaşın hayatını kaybettiği bombalı saldırının gerçekleştiği yerde enkaz kaldırma çalışmaları sürüyor. Araç ve yaya trafiğine kapalı olan olay yerinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekipleri yerleri sularla temizliyor. Bombanın patladığı ve büyük hasar gören otelin ön cephesi ise branda ile kapatıldı.

Vezneciler'de polisin olay yeri inceleme çalışmalarını tamamlamasının ardından belediye ekipleri çalışmalar yapıyor. Bombanın patlamasıyla yerde oluşan çukur ve patlayan su boruları ekipler tarafından onarılıyor. Temizlik araçları ve işçileri de caddeyi bombanın yol açtığı enkazdan temizliyor. Bombanın tahrip ettiği bazı dükkanlar esnaf tarafından yeniden eski haline getirilmeye çalışılıyor. Çevrede kırılan camlar da camcılar tarafından tekrar takılıyor. Önünde bombanın patladığı otelin ön cephesi branda ile kapatıldı. Temizlik işlemleri bittikten sonra caddenin yaya ve araç trafiğine açılacağı öğrenildi.

Son Güncelleme: 08.06.2016 07:13
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.