07 Haziran 2016 Salı 17:53
'Bu Saldırıyı Gerçekleştirenler Emperyalist Güçlerin Uşağıdır'

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, İstanbul Vezneciler'de, Çevik Kuvvet Polislerini taşıyan servis aracına yönelik terör saldırısını gerçekleştirenlerin, emperyalist küresel güçlerin uşağı olduğunu söyledi.

BBP Genel Başkanı Destici'nin yazılı açıklaması şöyle: "Mübarek Ramazan Ayı'nın ikinci gününde hain, kalleş terör örgütünün yine hunlarca saldırısıyla ülkemiz, insanımız, polislerimiz ve sivil vatandaşlarımız karşı karşıya kaldı.

İnsan olan hiç kimse bu saldırıyı yapmaz. Müslüman olan hiç kimse, Yüce Allah'ın yasakladığı, özellikle Ramazanı şerif ayında böyle bir saldırıyı gerçekleştirmez. Onun için hain PKK terör örgütüne ve diğer terör örgütlerine destek verenler bu saldırıyla birlikte hain terör örgütünün kalleş, imansız, inançsız yüzünü, insanlıktan nasibini almamış yüzünü bir kere daha net bir şekilde görmüş oldu. Bu terör örgütleri ne bizim Kürt kardeşlerimizin temsilcisi olabilir, ne de İslam ya da insanlık adına bir mücadelenin savunucusu ya da savaşçısı olduklarını iddia edebilirler. Bunlar emperyalist küresel güçlerin uşağı, taşeronu, kuklası, figüranı alçak terör örgütlerinin üyeleridir."

Teröre karşı birlik olunması gerektiğini vurgulayan Destici, saldırıda hayatını kaybeden şehit polislerin ve sivil vatandaşların ailelerine başsağlığı, yaralılara da acil şifalar diledi.

Son Güncelleme: 07.06.2016 17:53
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.