02 Haziran 2016 Perşembe 20:53
Canik Belediyesi Halk Eğitim Merkezi Sergi Açtı

Samsun Canik Belediyesi Halk Eğitim Merkezi tarafından organize edilen yıl sonu sergisinin açılışı, Canik Kaymakamı İlhan Turgut, Canik Belediye Başkanı Osman Genç, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hanife Öztürk Erdin ve Canik Halk Eğitim Merkezi Müdürü Şerif Güleroğlu'nun katılımları ile gerçekleştirildi.

Sergide, branşlar tarafından yapılan işçilikler sergilendi. Özellikle Huzurevi Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencilerinin, Çocuk Gelişimi Bölümü ve Kağıt Rölyef kursiyerlerinin çalışmaları katılımcılardan yoğun ilgi gördü. Açılışta, kurs öğrencileri tarafından müzik dinletisi de gerçekleştirildi.

Huzurevi Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi öğretmeni Hatice Karabulut, Çoçuk Gelişimi Bölümü Öğretmeni Zehra Aydın yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Protokol tarafından üzerinde en çok durulan bölümse, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da dahil olmak üzere birçok siyaset adamının ve bürokratın makam odalarını süsleyen kağıt rölyef bölümü oldu. Bölüm öğretmeni Selma Sevinç, yaptıkları çalışmalar anlattı.

Son Güncelleme: 02.06.2016 20:53
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.