09 Haziran 2016 Perşembe 04:13
Çekmeköy'de Sokağa Bırakılan Bomba Patladı

Çekmeköy'de sokak üzerine bırakılan el yapımı bomba patladı. Polis ekiplerinin son anda fark ettiği ikinci bomba ise uzman ekip tarafından fünye ile kontrollü şekilde patlatıldı. Ölen ya da yaralananın olmadığı olay korkuya ve paniğe sebep oldu.

Olay, Kirazlıdere Mahallesi Sancak Sokak'ta saat 01.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, sokak üzerinde bulunan Kur'an kursu önünde park halinde bulunan aracın yanında patlama meydana geldi. Vatandaşlar duydukları büyük patlama sesi üzerine polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri geniş çaplı çevre güvenliği aldı. Sokak üzerinde yapılan araştırma sırasında şüpheli bir düzenek daha bulundu. Olay yerine çağrılan Bomba İmha ve İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri, özel kıyafetlerini giyerek düzeneğe fünye yerleştirdi. Kontrollü şekilde patlatılan ve etkisiz hale getirilen düzeneğin de el yapımı bomba olduğu belirlendi. Gerçekleşen ilk patlama sonucu park halindeki bir araçta büyük hasar oluştu. Olay yeri inceleme ekipleri de sokak üzerinde geniş çaplı delil araştırması yaptı.

Görgü tanıkları büyük bir patlama sesi duyduklarını ve panik yaşadıklarını söyledi. Polis, patlayıcıları bırakan şahıs veya şahısları yakalamak için geniş çaplı soruşturma başlattı.

Çekmeköy’de Sokağa Bırakılan Bomba Patladı

Çekmeköy’de Sokağa Bırakılan Bomba Patladı

Çekmeköy’de Sokağa Bırakılan Bomba Patladı

Çekmeköy’de Sokağa Bırakılan Bomba Patladı

Son Güncelleme: 09.06.2016 04:13
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.