07 Haziran 2016 Salı 17:08
Chp Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Saldırıyı Lanetledi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İstanbul Vezneciler'de Gerçekleşen Terör Saldırısına İlişkin yazılı çıklaması şöyle:

"İstanbul Vezneciler'de, Çevik Kuvvet Polislerimizi taşıyan servis aracına yönelik terör saldırısını lanetliyorum.

Barış ve kardeşliğin ayı olan Ramazan'ın ikinci gününde düzenlenen bu terör saldırısı, güvenli bir Türkiye uğruna üstüne düşen sorumluluğu kararlılıkla yerine getiren emniyet teşkilatımızı hedef almıştır.

Güvenlik güçlerimizle birlikte toplumsal huzurumuza da yönelen bu saldırının arkasındaki karanlık güçler, mevcut iktidarın her türlü beceriksizliğine rağmen, milletimizin teröre karşı gösterdiği ortak dayanışmasıyla yok olacaktır.

Bu duygularla, alçak saldırıda şehit olan polis ve sivil vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet; yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Şehitlerimizin ailelerine, sevenlerine, Emniyet Genel Müdürlüğü'ne ve tüm milletimize başsağlığı dileklerimi iletiyorum."

Öte yandan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Emniyet Genel Müdürü Celalettin Lekesiz'i arayarak başsağlığı diledi.

Son Güncelleme: 07.06.2016 17:08
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.