13 Haziran 2016 Pazartesi 17:03
Cihangir'deki Patlama Kamerada

İstanbul Cihangir'de dün bir binanın 5.katında meydana gelen ve bir kişinin ölümü, bir kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan patlamanın, güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, patlamanın şiddetini gözler önüne serilirken, sokak sakinleri patlamada hayatını kaybeden simitçinin tezgahını çiçek bahçesine çevirdi.

Cihangir, dün erken saatlerde şiddetli bir patlamayla sarsılmıştı. Firuzağa Meydanı Defterdar Sokak'ta bulunan bir binanın 5.katındaki boş olan dairede meydana gelen patlamanın etkisiyle dairenin duvarları molozlar halinde aşağı dökülmüştü.

Molozlar altında kalan 75 yaşındaki simitçi Feridun Yükseltürk hayatını kaybetmiş, taksi sürücüsü Veysel Bulut ise ağır yaralanmıştı.

Yapılan incelemede, Yunanistan İstanbul Başkonsolosluğunda görevli 50 yaşındaki Katerina Helikopolou'nun kaldığı dairede meydana gelen patlamanın doğalgaz sıkışmasından kaynaklandığı açıklanmıştı.

Cihangir halkını korkutan patlamanın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde daire duvarından sökülen beton parçalarının toz bulutu içinde sokağa dökülmesi net bir şekilde gözüküyor. Dairedeki bazı eşyaların etrafa saçılması da kamera kayıtlarına yansıyor.

Patlamanın etkisinden kurtulmaya çalışan Deftardar Sokak sakinleri, olayda hayatını kaybeden simitçi Feridun Yükseltürk'ün tezgahını adeta çiçek bahçesine çevirdiler. Seyyar tezgah üstüne çiçekler koyan sokak sakinleri, " Seni unutmayacağız Yüksel amca " yazısı ve anı notları astılar.

Son Güncelleme: 13.06.2016 17:03
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.