12 Haziran 2016 Pazar 18:23
Cihangir'deki Patlamaya İgdaş'tan Açıklama

Beyoğlu Cihangir'de bu sabah bir binanın 5. katında meydana gelen ve bir kişinin öldüğü, bir kişinin de ağır yaralandığı patlamayla ilgili İGDAŞ'tan açıklama yapıldı. İGDAŞ açıklamasında, doğalgaz tesisatının izinsiz müdahele edilmesi sonucu, patlamanın yaşandığı belirtildi.

İGDAŞ açıklaması şöyle :

"Bugün sabah 06.55 sularında Beyoğlu Firuzağa Mahallesi Defterdar Yokuşu Sok. No:55 adresinde bir patlama meydana gelmiştir. Patlamanın etkisiyle etrafa saçılan molozlar nedeniyle 1 kişinin hayatını kaybettiği, 1 kişinin de yaralandığı ifade edilmiştir.

İGDAŞ ekiplerinin olay yerinde yaptıkları ilk incelemede; İGDAŞ'ın bilgisi ve kontrolü dışında doğalgaz tesisatına müdahale edilerek, mutfakta bulunan ocak yerinin değiştirildiği ve ocağa bağlı olan esnek bağlantı hortumunun bakımsızlık nedeniyle yıprandığı ve deforme olarak delindiği tespit edilmiştir.

Söz konusu adreste meydana gelen olayın kesin nedeni, yapılacak adli soruşturma sonucunda netlik kazanacaktır. Hayatını kaybeden vatandaşımıza Allah'tan rahmet, ailesine sabır ve başsağlığı, yaralanan vatandaşımıza da acil şifalar diliyoruz. "

Son Güncelleme: 12.06.2016 18:23
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.