02 Haziran 2016 Perşembe 20:23
Cinayet Zanlısının Babası Polise İfade Verdi

Ankara ve İstanbul'da toplam 3 cinayetten aranan Atalay F.'nin babası İlhan F., oğluyla ilgili polise ifade verdi. Pilot olan İlhan F., oğlunun psikolojik durumundan sıkıntılarına, onunla görüşüp görüşmediğinden deponun parasını kimin ödediğine kadar onlarca soruyu cevapladı.

Aralarında Tarih Öğretmeni Fatma Kayıkcı'nın de bulunduğu 3 kişinin öldürülmesinin faili olarak aranan Atalay F.'nin babası emniyete götürüldü. Polis tarafından saat 15.00 sıralarında Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürülen İlhan F.'nin bilgisine başvuruldu. İl dışında olduğu için bugün ifadesi alınan İlhan F.'ye oğluyla ilgili onlarca soru soruldu. Cinayet Bürosu'nun deneyimli dedektifleri, İlhan F.'ye, oğlu Atalay F.'nin psikolojik durumundan görüşüp görüşmediklerine kadar çok çeşitli kategorilerde sorular yöneltti.

Baba F.'nin polisin sorularına "Oğlumla uzun süredir görüşmüyorum. Durumundan ben de haberdar değilim." şeklinde cevaplar verdiği öğrenildi.

Son Güncelleme: 02.06.2016 20:23
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.