13 Haziran 2016 Pazartesi 10:13
Cinayetleri İtiraf Etti

İzmir'de yakalanan seri cinayet zanlısı Atalay Filiz, Fatma Kayıkçı'yı kimliğini tespit ettiği ve kendisine "Atalay" diye bağırdığı için öldürdüğünü itiraf eti.

Ankara'da iki, İstanbul'da ise bir cinayet suçundan aranırken İzmir'de yakalanan Atalay Filiz'in, İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü'ndeki sorgusu tamamlandı. Atalay Filiz'in verdiği ifadede 3 cinayeti de kendisinin işlediğini itiraf ettiği ve nedenlerini de anlattığı öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, Atalay Filiz, Tuzla'da ev sahibi olan tarih öğretmeni Fatma Kayıkçı'yı kimliğini öğrendiği için öldürdü. Atalay Filiz'in polis sorgusunda"Herkes gibi o da beni Furkan olarak tanıyordu. Ancak bir gün arkamdan Atalay diye bağırdı. Çok şaşırdım ama belli etmemeye çalıştım. Bu durum pek hoşuma gitmedi. Herkesin gerçek kimliğimi ve cinayetten arandığımı öğreneceğini düşündüm. Benim için tehlike arz eden Fatma Kayıkçı'yı öldürmeye karar verdim" dediği öğrenildi.

Tarih öğretmeni Fatma Kayıkçı'nın, Atalay F'iliz'in evindeki gizli ve kilitli odaya girmiş olabileceği ve Furkan sahte isimli Atalay hakkında bütün bilgileri buradaki belgelerden öğrenmiş olabileceği belirtildi.

Atalay Filiz, polis sorgusunda Ankara'da 2013 yılında Tümgeneral Hasan Hüseyin Demirarslan'ın TÜBİTAK'ta çalışan oğlu Göktuğ Demirarslan ile Rus sevgilisi Elena Radchikova'yı öldürdüğünü de itiraf etti.

Seri cinayet zanlısı Atalay Filiz'in, Demirarslan'ı ve Radchikova'yı sevgilisi Olga'nın kaybolmasıyla ilgili olarak kendisini suçladığı için öldürdüğünü söylediği öğrenildi

Filiz'in " Göktuğ ve Elena, Olga'nın kaybolmasından sürekli beni sorumlu tuttular. "Kızı öldürdün mü yoksa" diyerek üstüme çok yüklendiler. Ben de daha fazla dayanamayarak bu cinayetleri işledim" dediği belirtildi.

Emniyette işlemleri devam eden Atalay Filiz'in bugün Anadolu Adliyesi'ne sevk edilmesi bekleniyor.

Son Güncelleme: 13.06.2016 10:13
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.