07 Haziran 2016 Salı 18:58
Çözüm-der: Dava Artık Vatandır, Namustur

Çözüm İçin Sivil İnisiyatif Derneği (Çözüm-Der) Genel Başkanı Avukat Ercan Ezgin, İstanbul'daki saldırıyı lanetledi. Ezgin, "Bütün etnik, mezhepsel ve ideolojik farklılıkları bir tarafa bırakmalıyız. Dava artık Türkiye'dir yani vatandır, yani namustur." dedi.

Merkezi Diyarbakır'da bulunan Çözüm-Der Genel Başkanı Avukat Ercan Ezgin, yaptığı açıklama ile İstanbul'da gerçekleştirilen terör saldırısını lanetledi. Ezgin, şöyle dedi: "İstanbul'daki terör saldırısını şiddetle lanetliyorum. Rabbim zalimleri kahrı perişan etsin, onlara fırsat vermesin. Yaralılara acil şifalar. Failin kimliğinin açıklanmasını beklemeden, kamplaşma ve kutuplaşma olmadan, mağdurun kimliğine, failin orijinine bakmadan lanet olsun demeli. Terör karşıtlığı ve tanımı üzerinde uzlaşıp, anlaşamıyorsak, terör kimden gelmiş diye tasnif edip kınama beyana ortaya koyuyorsak vay halimize. Terörün dini, dili ve rengi olmaz, hepsine lanet ve hepsine hiddet. Ülke, taşeron örgütler eliyle uluslararası bir saldırı ve kuşatma altında, vekâlet ve cehalet savaşlarıyla ülkeye diz çöktürmeye çalışıyorlar. Bu ülke birlik, beraberlik ve kardeşlik ile kola kola girerek, Türküyle, Kürdüyle bu güzelim ülkeyi kaos ve kargaşaya teslim etmeyecektir. Oyunları ve tuzakları bozacaktır. Bütün etnik, mezhepsel ve ideolojik farklılıkları bir tarafa bırakmalıyız. Dava artık Türkiye'dir, yani vatandır, yani namustur."

Son Güncelleme: 07.06.2016 18:58
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.