04 Haziran 2016 Cumartesi 11:18
Daeş'li Teröristler Saldıramadan Vuruldu

Suriye'den Türkiye'ye yönelik atış hazırlığında olduğu hedef tespit sistemleriyle belirlenen DAEŞ terör örgütüne ait 11 hedef, Fırtına obüsleri, ÇNRA bataryaları ve koalisyon uçaklarıyla vuruldu. Operasyonda 14 terörist öldürüldü.

Askeri kaynaklardan yapılan açıklamaya göre, Suriye'nin değişik bölgelerinde Türkiye'ye yönelik atış hazırlığında oldukları hedef tespit sistemleriyle belirlenen DAEŞ terör örgütüne ait 11 hedef, Fırtına obüsleri ve ÇNRA Bataryaları ile ateş altına alındı. Operasyona koalisyon uçakları da katılarak Tilalayn'a 7, Tel Malid'de bir ve Harbul'a da bir olmak üzere toplam 9 hava harekatı ile 14 DAEŞ terör örgütü mensubu öldürüldü.

Yapılan atışlar ve hava harekâtları neticesinde elde edilen ilk bilgilere göre; bir silahlı araç, atış hazırlığı içerisinde olduğu değerlendirilen 1 roket fırlatma sistemi ve 3 tahkim edilmiş savunma binası imha edildi.

Son Güncelleme: 04.06.2016 11:18
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.