05 Ağustos 2015 Çarşamba 20:10
DİKKAT ! İstanbul'da Kimyasal Gaz Sızıntısı

Edinilen bilgilere göre, Tuzla Organize Deri Sanayi Bölgesi'nde yer alan bir fabrikanın asit tankı delindi. Meydana gelen sızıntı nedeniyle bölgede panik yaşandı.


Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Sızıntının yaşandığı fabrikadaki işçiler ve çevredeki fabrikalarda çalışanlar boşaltıldı.


Bölge geniş bir güvenlik çemberi altına alınırken, olay yerine konunun uzmanı ekipleri sevk edildiği öğrenildi. 


İSTANBUL VALİLİĞİ'NDEN AÇIKLAMA
İstanbul Valiliği Tuzla'daki bir fabrikada yaşanan asit sızıntısı hakkında açıklama yaptı. Olaya müdahale edildiği belirtilen açıklamada şöle denildi:

"Tuzla Deri Organize Sanayi Sitesi içerisinde faaliyet gösteren bir firmaya ait bina dahilinde bulunan tankın delinmesi sonucunda açığa çıkan nitrik asit süratli ve emniyetli bir şekilde tahliye edilmektedir. Tahliye edilen maddenin kimyasal özelliği nedeniyle tahriş edici, gözlere ve solunum yollarına zarar verici özelliği bulunmakta olduğundan bina ve çevresi tedbiren boşaltılmıştır."

 

İHA

Son Güncelleme: 12.08.2016 21:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.