03 Haziran 2016 Cuma 11:33
Diyarbakır Valiliği: 8 Asker Yaralı

Silvan-Diyarbakır karayolunda zırhlı askeri aracın geçişi sırasında el yapımı patlayıcının patlatılması sonucu 8 asker yaralandı.

Konuyla ilgili yapılan Diyarbakır Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada; "Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı tarafından; öncelikle vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması, mevcut huzur ve güven ortamının devam ettirilmesi, vatandaşlarımızın her türlü terör eylemlerinden korunması, seyahat etme haklarını rahatlıkla kullanması maksadıyla her türlü tedbir alınmaktadır.

Bu tedbirler kapsamında; 03 Haziran 2016 günü saat 10.25 sıralarında Silvan-Diyarbakır karayolunda yol emniyet görevinde bulunan unsurlarımızın geçişi esnasında BTÖ mensupları tarafından yola döşenen EYP ile saldırıda bulunulmuştur.

EYP ile gerçekleştirilen saldırı sonucunda, zırhlı araç içerisinde bulunan 8 personelimiz yaralanmış olup, olay yerinde yapılan ilk müdahaleyi müteakip hastaneye kaldırılarak tedaviye altına alınmışlardır." denildi.

Son Güncelleme: 03.06.2016 11:33
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.