06 Haziran 2016 Pazartesi 22:58
Diyarbakır Valiliği, Sur'da İftar Çadırı Kurdu

Diyarbakır Valiliği, Sur ilçesinde iftar çadırı kurdu. "Bölünürsek yok, bölüşürsek tok oluruz" sloganıyla kurulan iftar çadırına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. İftar çadırında her gün yaklaşık 500 kişiye yemek dağıtılacak.

Terörden en çok etkilenen merkezlerden biri olan Sur ilçesinde Diyarbakır Valiliği, tarafından iftar çadırı kuruldu. Ramazan ayının ilk iftarını, Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy ve Emniyet Müdürü Adnan Taşdan, Surlu vatandaşlarla yaptı. Tarihi Ulu Cami önünde, "Bölünürsek yok, bölüşürsek tok oluruz" sloganıyla vatandaşlara Ramazan ayı boyunca iftar verilecek. İftar yemeğine AK Parti Diyarbakır Milletvekili Ebubekir Bal, AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Akar ve kurum amirleri ile vatandaşlar da katıldı. Programda Türkçe, Kürtçe ve Zazaca ilahiler okundu.

Programdan sonra gazetecilerin sorularını cevaplandıran Vali Hüseyin Aksoy, Sur ilçesinin terörden en çok etkilenen ilçeler arasında olduğunu söyledi. Halkla beraber iftar açtıklarını dile getiren Aksoy, mağduriyetleri gidermek için devletin bütün kurumları gayret içinde çalıştığını kaydetti. Aksoy sözlerini şöyle sürdürdü:

"Ramazan ayı münasebetiyle Diyarbakır Valiliği, müftülüğümüzle işbirliği içerisinde bu iftar çadırını Ulu Cami'de açtık. Vatandaşlarımızın buradan yararlanmalarını sağladık. Bizler de bugün ilk günü vatandaşlarımızla birlikte olduk. Vatandaşlarımızın sorunlarını dinlemek, onlarla beraber olmak adına da bugün bir aradayız."

Diyarbakır Valiliği, Sur’da İftar Çadırı Kurdu

Diyarbakır Valiliği, Sur’da İftar Çadırı Kurdu

Diyarbakır Valiliği, Sur’da İftar Çadırı Kurdu

Diyarbakır Valiliği, Sur’da İftar Çadırı Kurdu

Son Güncelleme: 06.06.2016 22:58
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.