11 Haziran 2016 Cumartesi 07:53
E-5'te Otomobil Takla Atı: 4 Yaralı

E-5 Karayolu Haliç Köprüsü girişinde içerisinde 4 kişi bulunan otomobil kontrolden çıkarak taklalar attı. Bir kişi araçtan fırladı, 2 kişiyi ise otomobilden vatandaşlar çıkarttı. Araçta sıkışan yaralı kadın ise itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Kaza, E-5 Karayolu Ayvansaray mevkisinde saat 06.00 sıralarında meydana geldi. Görgü tanıklarının iddialarına göre, Ankara istikametine araçların arasından makas atarak ilerleyen 34 BU 4197 plakalı otomobilin sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybetti. Yolun sağındaki bariyerlere çarpan otomobil taklalar atmaya başladı. Bu sırada araçta bulunan 4 kişiden biri dışarı fırladı. Kazayı gören vatandaşlar, su kanalına düşen ve ters dönerek duran otomobildekilerin yardımına koştu. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Araçta bulunan 2 kişi vatandaşlar tarafından çıkartıldı. Araç içerisinde sıkışan yaralı kadın için ise itfaiye ekibi beklendi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahalelerinin ardından yaralı 3 kişiyi hastaneye kaldırdı. Otomobilde sıkışan kadını kurtarmak için ise itfaiye ekipleri dikkatli bir çalışma yürüttü. Bilinci açık olan yaralı kadın da kurtarılarak hazır bekletilen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kazada, ismi öğrenilemeyen sürücünün yanı sıra Görkem Tatlı, Aylin Torun ile Sena Kardelen Tatlı yaralandı. Çevre hastanelere kaldırılan yaralılar tedavi altına alındı.

Ahmet Turgut isimle görgü tanığı metrobüsten indiği sırada kazayı gördüğünü söyledi. Turgut, otomobilin taklalar attığını ve bir kişinin araçtan fırladığını aktardı. Otomobildeki 2 kişiyi de kendilerinin çıkarttığını ifade eden Turgut kazayı polis ve sağlık ekiplerine haber verdiğini kaydetti. Polis, kazanın oluş şeklini ve sürücünün kim olduğunu kesin olarak belirlemek için çalışma başlattı. Kazaya yapan otomobil olay yerinden çekici yardımıyla kaldırıldı. Ankara istikametine kontrollü olarak sağlanan trafik aracın kaldırılmasının ardından normale döndü.

Öte yandan olay yerindeki tabelada otomobiller için hız limitinin saatte 80 kilometre olduğu görüldü.

Son Güncelleme: 11.06.2016 07:53
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.