08 Haziran 2016 Çarşamba 00:18
Erdoğan'ın Konuşması Genelkurmay Başkanını Duygulandırdı

Ramazan ayının ilk iftar sofrasında şehit yakınlarını ve gazileri Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde ağırlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Gazi Binbaşıyla ilgili konuşması, Genelkurmay Başkanını duygulandırdı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasının bir bölümünde, gözlerinden yaralanan Binbaşı ile ilgili hatırayı anlatması Genelkurmay Başkanı Hulisi Akar'ı duygulandırdı.

Erdoğan'ın Binbaşı Necmettin ile ilgili o konuşması şöyle;

"İki gün önce Genelkurmay Başkanım ile biraradaydık. Gazetelerde bir resim çıkmıştı. Binbaşı Necmettin. Ve Binbaşı Necmettin, üşüyen yavruyu kendi avuçlarından, o ruhundan gelen sıcak buhar ile ısıtmaya çalışıyordu. Ondan bir müddet sonra gözlerinden yaralandı, GATA'ya getirdiler. GATA'da kendisiyle komutanımız bir görüşme yaptı. Kendisine "Hadi kırsala" deyince de emriniz olur komutanım dedi."

"Bana bunu anlatınca "Telefonu var mı komutanım." dedim, "Hemen bağlayalım" dedi. Ben de kendisini telefonla aradım. Yarın da inşallah ziyaretine gideceğim. Muhabbetimizi yaptık, "Bak komutanın seni kırsalda bekliyor." dedim. "Emri olur" dedi. İşte şehadete iman, şehadete koşmak budur. Çanakkale'de yedi düvele karşı koyan inanç işte budur."

Son Güncelleme: 08.06.2016 00:18
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.