13 Haziran 2016 Pazartesi 04:43
Esenyurt'ta Korkutan Patlama

Esenyurt'ta bir işyerinin önüne el yapımı patlayıcı madde atıldığı iddia edildi. Patlamanın meydana geldiği yerde bomba uzmanı ve olay yeri inceleme ekipleri çalışma yaptı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Olay, Örnek Mahallesi Erzurum Kongre Caddesi 125 numara önünde, saat 02.00 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler kapalı olan restoranın girişine el yapımı patlayıcı attı. Patlama sesi üzerine vatandaşlar durumu polise bildirdi. Söz konusu adrese gelen polis, çevre güvenliği aldıktan sonra incelemelere başladı. Söz konusu adreste Bomba İmha ve İnceleme Şube Müdürlüğü ile olay yeri inceleme ekipleri çalışma yaptı. Ekipler, delil niteliğindeki materyalleri teker teker topladı.

Görgü tanıkları patlama sesi duyduklarını ve ilk önce yakınlardaki fırında meydana geldiğini sandıkları aktardı. Vatandaşlar, restoranın girişindeki dumanları görünce de polise haber verdiklerini söyledi. Olayda herhangi bir yaralanan olmadı. Restoranın kepenginde ise küçük çapta maddi hasar oluştu. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Esenyurt’ta Korkutan Patlama

Esenyurt’ta Korkutan Patlama

Esenyurt’ta Korkutan Patlama

Esenyurt’ta Korkutan Patlama

Son Güncelleme: 13.06.2016 04:43
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.