18 Haziran 2016 Cumartesi 00:53
Fatih Camii'nde Binlerce Kişi İftar Yaptı

Fatih Belediyesi tarafından çevre düzenlemesi yapılan Fatih Camii'ne gelen binlerce kişi, hep birlikte iftar yaptı. Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, "Biz Ramazan münasebeti ile her akşam bir yerde bu muhteşem sofraların ev konuğu oluyoruz. Buranın gerçek ev sahipleri sizlersiniz" dedi.

Fatih Belediyesi, Fatih Camii avlusunda binlerce kişiyi buluşturan bir iftar programı gerçekleştirdi. Belediye tarafından yenilenen çevresi ve çehresiyle cami çevresinde buluşan vatandaşların kimileri iftarını açmak için ezanı bekleyip sohbet ederken, kimileri ise Kur'an-ı Kerim okudu. Güzel görüntülerin oluştuğu iftar programında akşam ezanının okunması ile birlikte binlerce kişi orucunu, Fatih Belediyesi tarafından dağıtılan iftarlıklar ile açtı.

Program öncesi bir konuşma yapan Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, düzenlenen programa katılan vatandaşlara teşekkür ettiğini belirterek, "Başı rahmet ortası mağfiret sonu cehennem azabından kurtuluş olan Ramazan ayı münasebeti ile Fatih Sultan Mehmet Han'ın ismi ile kendi adına yapılmış caminin hemen yanı başında ve yine İstanbul'u fetheden büyük komutan, çağlar açıp çağlar kapatan büyük komutan kendi döneminde dünya liderinin hemen yanı başında gerçekleştireceğimiz bu iftara katılımızdan dolayı hepinize tek tek teşekkür ediyorum. Biz Ramazan münasebeti ile her akşam bir yerde bu muhteşem sofraların ev konuğu oluyoruz. Buranın gerçek ev sahipleri sizlersiniz" dedi.

Son Güncelleme: 18.06.2016 00:53
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.