09 Haziran 2016 Perşembe 11:13
Fuhuş Operasyonunda 4 Kişi Adliyeye Sevk Edildi

Antalya'da, yabancı uyruklu kadınları pazarladıkları gerekçesiyle önceki gün gözaltına alınan 4 zanlı, bugün adliyeye sevk edildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, kent merkezinde ve Kemer ilçesinde yabancı uyruklu kadınları pazarlayan çetenin peşine düştü. Çete üyelerini bir süre takibe alan polis, önceki gün farklı adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonlarda gözaltına alınan 3 Moldova, 2 Ukrayna ve 1 Belarus uyruklu kadın, önce Yabancılar Şube Müdürlüğü'ne, ardından sınır dışı edilmek üzere Antalya İl Göç İdaresi Müdürlüğü'ne teslim edildi. Gözaltına alınan zanlılar A.A. C.C. Z.C. ve N.H. emniyete götürülürken, fuhuştan kazanıldığı belirlenen 10 Bin TL'ye el konuldu. Zanlılar sorgularının ardından "fuhşa aracılık etmek ve fuhşa yer temin etmek" iddiasıyla adliyeye sevk edildi.

Son Güncelleme: 09.06.2016 11:13
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.