06 Haziran 2016 Pazartesi 19:38
Gasp Güvenlik Kamerasına Yansıdı

Diyarbakır'da gasp güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesi Fırat Mahallesi'nde faaliyet gösteren bir iş yerinde meydana geldi. Bir şahıs, saat 22:00 sıralarında markete geldi. Daha sonra kasada duran market sahibinden sigara istedi. Sigarayı aldıktan sonra ise çantasındaki silahı çıkararak market sahibine doğrulttu. Böylelikle 500 TL ile 3 paket sigarayı gasp etti. Daha sonra bu sırada markete gelen müşterilerden de 30 TL gasp etti. Bir müşteri ona engel olmaya çalışsa da başarılı olamadı. Müşteriyi yaralayan şahıs, başka bir müşterinin aracına binerek olay yerinden kaçtı.

İhbar edilmesi üzerine olay yerine gelen Diyarbakır Emniyet Müdürülüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, gaspçıyı yakalamak için çalışma başlattı. Gasp edilen aracı terk edilmiş vaziyette bulan ekipler, olayı gerçekleştiren M.H.A. isimli şahsı da yakaladı. Emniyetteki ifadesinin ardından mahkemeyı çıkarılan zanlı, tutuklandı.

Son Güncelleme: 06.06.2016 19:38
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.