13 Haziran 2016 Pazartesi 06:53
Gazi'de Bomba Süsü Verilen Piknik Tüpü Polisi Alarma Geçirdi

Sultangazi'de cadde kenarına bırakılan ve üzerinde bantla tutuşturulmuş materyaller bulunan piknik tüpü polisi alarma geçirdi. Bomba uzmanı tarafından kontrollü patlatılan tüpte patlayıcı çıkmadı. Çalışmalar sırasında polis çevrede olağanüstü güvenlik önlemi aldı. Polis helikopteri de bölge üzerinde uçuş yaptı.

Olay, Gazi Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde saat 05.30 sıralarında meydana geldi. Maskeli ve silahlı şahısların cadde üzerine pankart asıp piknik tüpü bıraktığı ihbarını üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Zırhlı araçlarla caddeye gelen polis, çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. Tüpün üzerine bantla tutuşturulmuş materyaller olduğunu gören polis olay yerine bomba uzmanı çağırdı. Kısa sürede olay yerine gelen uzman ekip özel kıyafetlerini giyerek tüpe fünye yerleştirdi. Kontrollü şekilde patlatılan tüp alev alarak yanmaya başladı. Yangın bir süre sonra kendiliğinden söndü. Bomba uzmanının yaptığı inceleme sonucunda patlayıcı izine rastlanmadı. Polisi alarma geçiren bomba süsü verilmiş tüp daha sonra olay yerinden kaldırıldı. Kontrollü patlama sonucunda da yakındaki bazı binaların camları kırıldı.

Olay yerindeki çalışmalar sırasında polis helikopteri de bölge üzerinde uçuş yaptı. Polis, pankart ve piknik tüpünü bırakan şahısları yakalamak için çalışma başlattı.

Gazi'de Bomba Süsü Verilen Piknik Tüpü Polisi Alarma Geçirdi

Gazi'de Bomba Süsü Verilen Piknik Tüpü Polisi Alarma Geçirdi

Gazi'de Bomba Süsü Verilen Piknik Tüpü Polisi Alarma Geçirdi

Son Güncelleme: 13.06.2016 06:53
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.