03 Haziran 2016 Cuma 09:23
Göçmen Kaçakçıları Adliyeye Sevk Edildi

İstanbul'da düzenlenen operasyonda göçmen kaçakçılığı yaptığı belirlenen 13 kişi gözaltına alındı. Emniyette sorguları tamamlanan şüpheliler sabah saatlerinde Bayrampaşa Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye sevk edildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri, operasyon kapsamında 13 kişinin göçmen kaçakçılığı yaptığını belirledi. Gözaltına alınan şüpheliler Afganistan, Suriye ve İran'dan gelen göçmenleri para karşılığında kaçak yollarla Avrupa'ya götürmekle suçlanıyor. Yapılan çalışmalarda göçmenlerin İstanbul'dan Çanakkale'ye, oradan da deniz yoluyla Yunan adalarına götürüldüğü tespit edildi. Aralarında Afganistan uyruklu bir kişinin de bulunduğu 13 şüpheli sabah erken saatlerde Bayrampaşa Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi. Emniyette işlemleri tamamlanan şüpheliler Bakırköy Adliyesi'ne sevk edildi.

Göçmen Kaçakçıları Adliyeye Sevk Edildi

Göçmen Kaçakçıları Adliyeye Sevk Edildi

Göçmen Kaçakçıları Adliyeye Sevk Edildi

Göçmen Kaçakçıları Adliyeye Sevk Edildi

Son Güncelleme: 03.06.2016 09:23
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.