13 Haziran 2016 Pazartesi 16:43
İki Aylık Ömrü Kaldığını Öğrenince Mezarını Yaptırdı

Kilis'te bir vatandaş rahatsızlığından dolayı iki ay ömrü kaldığını öğrenince ölmeden mezarını yaptırdı.

Kilisli Ahmet Koyuncuoğlu (65), karaciğer ve prostat kanseri olduğunu öğrendi. Tedavisine başlanan Koyuncuoğlu'ndan doktorlar ümidi kesince kendi mezarını ölmeden yaptırdı. Ahmet Koyuncuoğlu, "Hastaneye gittiğimde doktorlar bana kanser teşhisi koydu ve iki aylık bir ömrümün olduğunu söylediler. Tedavime Kilis'te memleketimde başlandı. Tedavi süresince ben çok kötü bir haldeydim. Gezemiyordum, araba kullanamıyordum ve ayağa bile kalkamıyordum. Bundan dolayı mezarımı yaptırdım. Ölüm için gün sayıyordum. Ancak Kilis'in temiz havasından ve moralimi yüksek tuttuğumdan kanseri yendim ve şu anda sağlık durumum iyiye gidiyor. Ancak mezarımı yaptırmıştım bu arada. Çünkü öleceğime herkes inandığı gibi ben de inanmıştım." dedi.

"KİLİS'İN HAVASI İYİ GELDİ, ÖLDÜRMEYEN ALLAH ÖLDÜRMEZMİŞ"

Mezarını kendi eliyle eştiğini anlatan Koyuncuoğlu, "İçerisine girdim adeta ölüm provamı yaptım. Mezarın üzeri demir kapaklar ile örtülü. Kapağı açtığımız zaman mezarımız hazır. Ancak Cenab-ı Hakk bana bir ömür verdi ve ben kanseri yendim. Şu anda araba kullanıyorum, geziyorum, ticaret yapıyorum. Öldürmeyen Allah öldürmez imiş." ifadelerini kullandı.

Kanser hastalarına seslenen Koyuncuoğlu, "Bu hastalığın tek ilacı moral. Moralim yüksek olduğundan bu hastalığı yendim. Tüm hastalara morallerini yüksek tutmalarını tavsiye ediyorum." diye konuştu.

İki Aylık Ömrü Kaldığını Öğrenince Mezarını Yaptırdı

İki Aylık Ömrü Kaldığını Öğrenince Mezarını Yaptırdı

İki Aylık Ömrü Kaldığını Öğrenince Mezarını Yaptırdı

İki Aylık Ömrü Kaldığını Öğrenince Mezarını Yaptırdı

Son Güncelleme: 13.06.2016 16:43
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.