13 Mart 2017 Pazartesi 09:13
İmam Buhari Vakfı Müdürü Zafer Mert Sialhlı Saldırıda şehid edildi


İmam Buhari Vakfı Müdürü Zafer Mert, Şişli'de uğradığı silahlı saldırı sonucu şehid düştü.

Mecidiyeköy Mahallesi Dereboyu Caddesi'ndeki Filiz Derneği'nde bulunan Mert, kimliği belirsiz bir kişinin silahlı saldırısına uğradı.

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptıkları incelemede, Mert'in şehid olduğu belirlendi.

Kaçan şüpheli ise polisin çalışması sonucu yakalanarak, emniyete götürüldü. Zafer Mert'in cenazesi ise Mecidiyeköy'deki özel bir hastanenin morguna kaldırıldı. Polis, saldırının sebebinin belirlenmesi için çalışma başlattı.

SALDIRAN PKK'LI İDDİASI

Cinayetin arkasında, hocanın ilgilendiği bir öğrencisinin PKK’lı abisi olduğu iddia edildi. PKK’lı katil, “Kardeşimin yakasını bırak deyip” hocayı vurduğu söylendi.

 

imam-buhari-vakfi-muduru-zafer-mert-sialhli-saldirida-sehid-edildi.jpgimam-buhari-vakfi-muduru-zafer-mert-sialhli-saldirida-sehid-edildi-001.jpgimam-buhari-vakfi-muduru-zafer-mert-sialhli-saldirida-sehid-edildi-002.jpgimam-buhari-vakfi-muduru-zafer-mert-sialhli-saldirida-sehid-edildi-003.jpgimam-buhari-vakfi-muduru-zafer-mert-sialhli-saldirida-sehid-edildi-004.jpgimam-buhari-vakfi-muduru-zafer-mert-sialhli-saldirida-sehid-edildi-005.jpg

Son Güncelleme: 13.03.2017 09:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.