11 Ağustos 2015 Salı 19:05
İNSTGRAM TAKİPÇİ

Günümüzde internetin getirmiş olduğu birçok güzellikler arasında sosyal medya yer almaktadır. Sosyal medya da birçok uygulama telefonlarımızdan kullanılabilmektedir. Akıllı telefonların bu kadar çok tercih edilmesinin sebebi de bu olmuştur. 

Facebook gibi sosyal medya hesaplarını dünya üzerinde kullanmayan insan neredeyse kalmamıştır. Birçok insan bu tarz sitelere girmeden yaşamını devam ettiremez hale gelmiştir. Sosyal medya üzerinde son zamanların en çok tercih edilen uygulamalarından biri de intagram dır. Facebook un yan ürünü olan bu uygulama internet üzerinden pek elverişli değil ama android telefonlarda oldukça güzel bir şekilde kullanılmaktadır. İnstagram sadece fotoğraf paylaşma ve bu fotoğraflara yorum yapmaya başlamıştır. Daha sonra kişiler birbirlerine dm yoluyla iletişimde sağlamışlardır. İnstagram kullanıcıları arasında çok sayıda ünlü isim ve bu ünlü isimlerin gerçek hesapları da bulunmaktadır. İnstagram takipçi sayınızın fazla olması da sizi bu platformda ayrı bir yere taşıyabilir. Son zamanlar instagram üzerinden satış bile yapılmaktadır. Alışveriş, gazeteler, magazinsel haberler bile çok fazla kullanılmaya başlanmıştır.

            İnstagram üzerinden istediğiniz fotoğrafları paylaşıp beğeni toplayabilirsiniz. Son zamanların en çok kullanılan instagram uygulamasında fenomen instagram takipçi kazanmak için çok fazla fotoğraf paylaşı bu fotoğrafları tanıtımını yapabilirsiniz. Ne kadar çok fotoğraf paylaşımının olursa çok fazla takipçide sizi takip edecektir. İnstagram takipçi kazanmada en önemli etkende fotoğraflarınızın kalitesidir eğer yüksek kalite fotolar paylaşır ve bu fotoları etiketlerseniz o kadar çok takipçiniz aratacaktır. Fotoğraf paylaşımının yanı sıra video paylaşımı da yapabilirsiniz. Bu paylaşımları da etiketleme yaparak yine birçok takipçiye ulaşabilirsiniz.

            Son zamanlarda instagram üzerinden çok fazla sayıda ticaret yapılmaya başlanmıştır. Hediyelik ürünler, sabunlar, kokulu taşlar, kıyafetler, ayakkabılar, butik adına her şey satılmaya başlanmıştır. İnstagramın yaygın kullanımını gören girişimciler bu platformu iyi değerlendirmektedirler. Bir diğer girişimcilik ise instagram takipçi sayısının fazla olmasının kişileri mutlu ettiği için takipçi satan siteler oluşmuştur. Bu sitelere girerek kendinize çok fazla sayıda takipçi satın alabilirsiniz. Bu takipçiler gerçek kişilerin kendi hesapları üzerinden takip işi yapmasından oluşmaktadır yani tamamen gerçek kişilerdir.

Son Güncelleme: 31.08.2016 21:14
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.