10 Haziran 2016 Cuma 02:43
İstanbul'da 5 Bin Polisin Katılımıyla 'Huzur' Operasyonu

İstanbul'da 5 bin polisin katılımıyla genel asayiş uygulaması yapıldı. Uygulamada, şüpheli görülen araçlar ve şahısların GBT sorgulaması yapıldı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, 5 bin polisle 39 ilçede "Yeditepe Huzur" adı altında asayiş uygulaması yaptı. Ekipler, uygulama kapsamında önceden belirlenen noktalarda şüpheli araçları durdurarak arama ve kimlik kontrolü yaptı.

Fatih ilçesinde yapılan uygulamalarda polisler, şüpheli görülen araçlar üzerinde arama yaptı. Vatandaşlar ve şüpheli görülen kişilerin de üzeri aranıp, Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgulaması yapıldı. Aramalar devam ederken bir grup polis de cadde üzerinde uzun namlulu silahlarla çevrede güvenlik tedbiri aldı. Şu ana kadar yapılan uygulamalarda iki silah, iki bıçak ve bir sopanın ele geçirildiği, şüpheli 3 kişinin ise ifadelerinin alınmak üzere polis merkezine götürüldüğü öğrenildi. Ayrıca polis ekiplerinin, uygulama noktasından kaçan 1 şüphelinin yakalanması için çevrede çalışma başlattığı belirtildi.

Öte yandan bir polis helikopteri de uygulamaya destek verdi. Havadan koordinasyon sağlayan helikopter, bazı noktalardan görüntü ve fotoğraf kaydı aldı. İstanbul'un tüm ilçelerini kapsayan asayiş uygulamasının gece geç saatlere kadar devam edeceği öğrenildi.

Son Güncelleme: 10.06.2016 02:43
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.