10 Haziran 2016 Cuma 16:13
İstanbul'da Kaçak Mallara Polis Engeli

İstanbul polisi, 4 ayrı operasyonda kaçak içki, sigara, elektronik cihaz ve parfüm ele geçirdi. Operasyonlarda 5 kişi gözaltına alındı.

Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 09 Haziran günü il genelinde kaçak mallara yönelik 4 operasyon gerçekleştirdi. İlk operasyonda alınan bir istihbarat üzerine harekete geçen kaçakçılık polisleri, Fatih ilçesinde kaçak içki üretildiğini belirledi. Depoda yapılan aramalarda 558 dolu rakı şişesi, 180 litre ham alkol, 2 bin boş şişe, bin 200 sahte TAPDK bandrolü ele geçirildi. Ayrıca kaçakçılık ekipleri, uygulama esnasında şüphe üzerine durdurulan araçta 22 bin 500 paket kaçak sigara yakaladı.

1 MİLYON LİRA DEĞERİNDE TELEFON EKRANI

Bu arada, Fatih'te bir adrese elektronik cihaz geleceği yönünde ihbarı üzerine kaçakçılık ekipleri, teknik ve fiziki takibe başladı. Kamyonetle getirilen kutulara ekipler el koydu. Kutuları açan ekipler, piyasa değeri 1 milyon lira değerinde olan telefon ekranı buldu. Bir başka ihbar üzerine harekete geçen ekipler, Çin malı 2 bin 912 parfüm şişesi ele geçirdi.

Operasyonlarda gözaltına alınan 5 kişinin işlemlerinin devam ettiği bildirildi.

İstanbul’da Kaçak Mallara Polis Engeli

İstanbul’da Kaçak Mallara Polis Engeli

İstanbul’da Kaçak Mallara Polis Engeli

İstanbul’da Kaçak Mallara Polis Engeli

Son Güncelleme: 10.06.2016 16:13
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.