12 Haziran 2016 Pazar 21:08
İzmir'de Yakalanan Atalay Filiz İstanbul'a Getirildi

İstanbul ve Ankara'da öldürülen 3 kişinin katil zanlısı olarak aranan ve İzmir'de yakalanan Atalay Filiz İstanbul'a getirildi. Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilen Filiz'e çelik yelek giydirildiği ve ters kelepçe yapıldığı görüldü.

Tuzla'da 27 Mayıs günü tarih öğretmeni Fatma Kayıkçı'yı, 2013 yılında TÜBİTAK'ta çalışan Göktuğ Demirarslan ile Rus sevgilisi Elena Radchikova'yı Ankara'da öldürdüğü iddiasıyla aranan Atalay Filiz'in, İzmir'e kaçtığı yönünde bilgiler bulan emniyet güçleri, bu kentte güvenlik önlemlerini arttırdı. 31 Mayıs'ta Buca'da bir internet kafede tanıştığı öğrencinin evinde iki gün kalan Filiz, 31 Mayıs'ta buradan Bodrum'a "Çalışmaya gidiyorum" diyerek ayrıldı. Bunun üzerine İstanbul polisi İzmir ve Ankara olmak üzere bu kentlerdeki belirli noktaları gözetim altında tutmaya başladı. Özellikle firari şüpheli Atalay Filiz'in Türkiye'den kaçma olasılığı üzerine Çeşme, Kuşadası, Didim gibi sahil ilçelerinde özel ekipler oluşturuldu. İstanbul ve İzmir polisinin oluşturduğu ihbar hattına, 5 binin üzerinde ihbar geldi. Bu ihbarlarda şüphelinin Antalya'da, Adana'da, Gaziantep'te görüldüğü şeklinde ihbarlar geldi. İzmir'in Çeşme ilçesinde görüldüğü ihbarının ağırlıklı olmasıyla polis burada insan kaçakçıları dahil, Yunanistanlı yetkililere konuyu aktardı ve duyarlı olmalarını istedi.

Atalay Filiz, bindiği dolmuşta kendisini tanıyan vatandaşların ihbarı neticesi polis ekiplerince yakalandı. Atalay Filiz, İzmir Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından İstanbul polisine teslim edildi. Filiz, saat 20.30 sıralarında Gayrettepe'deki Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirildi. Kolları arkadan kelepçelenmiş olan Atalay Filiz'in üzerinde de çelik yelek olduğu görüldü.

İzmir’de Yakalanan Atalay Filiz İstanbul’a Getirildi

İzmir’de Yakalanan Atalay Filiz İstanbul’a Getirildi

İzmir’de Yakalanan Atalay Filiz İstanbul’a Getirildi

İzmir’de Yakalanan Atalay Filiz İstanbul’a Getirildi

Son Güncelleme: 12.06.2016 21:08
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.