10 Haziran 2016 Cuma 18:23
İzmirli Kayıp Eren Yılmaz'dan Kötü Haber Geldi

İzmir'in Buca ilçesinde yaşayan ve 4 gün önce kaybolan 18 yaşındaki Denizcilik Lisesi öğrencisi Eren Yılmaz'ın cansız bedeni Buca'da ormanlık alanda bulundu. Eren'in cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Eren'in Buca Belediyesi'nde çalışan annesi Melek Balak, "Nel olur yardım edin" şeklinde feryat ederek yetkililerden, oğlunun bulunması için yardım istemişti. Denizcilik Lisesi öğrencisi Eren Yılmaz, son olarak 4 gün önce yaşadıkları Yıldız Mahallesi'nde arkadaşlarıyla tartıştıktan sonra ormanlık alana doğru yürürken görülmüştü. Bucalı Eren Yılmaz'ın kaybolduğunun ortaya çıkmasının ardından, günlerdir aranan seri katil Atalay Filiz'in Buca'da görülmesi üzerine Eren'i de öldürmüş olabileceği şeklinde iddialar ortaya atılmıştı.

Son Güncelleme: 10.06.2016 18:23
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.