24 Haziran 2016 Cuma 15:53
Jandarma Ve Afad, Gülsüm Nineyi Arıyor

Antalya Manavgat'a bağlı Evrenseki Mahallesi Yukarı Seki mevkiine kızını ziyarete gelen 88 yaşındaki Gülsüm Çınar'dan 2 gündür haber alınamıyor. Jandarma Asayiş Timleri, AFAD ekibi ve vatandaşlar Yukarı Seki de dağ taş, gece-gündüz demeden Gülsüm Nineyi arıyor.

Çarşamba günü Evrenseki stadının yanındaki kızının evinden Yukarı Seki'de bulunan kızının yanına gitmek üzere ayrılan, son olarak aynı gün saat 15.00 sıralarında Yukarı Seki'de inşaat işçileri tarafından görülen Gülsüm Çınar (88)'dan 2 gündür haber alınamıyor. Gidebileceği yerlere bakmalarına rağmen izine rastlayamayan yakınları, akşam saatlerinde Jandarma 156 hattını arayarak Gülsüm Çınar'ın kaybolduğunu bildirdi.

Kayıp başvurusunun ardından Evrenseki Mahallesi Yukarı Seki mevkiine gelen Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri olayla ilgili yaptıkları araştırmanın ardından 50 kişilik bir asayiş timi oluşturarak Gülsüm Çınar'ı aramaya başladı. Jandarma Asayiş ekiplerine Antalya'dan gelen köpekli AFAD ekibi ve mahalle sakinleri de destek verdi. Gece geç saatlere kadar yapılan aramalardan sonuç alınamayınca aramaya ara verildi. Sabahın erken saatlerinde başlayan 2. gün aramalarından da sonuç alınamadı.

Evrenseki Mahallesi Yukarı Seki mevkiinde evler, ahırlar, kapalı alanlar, ormanlık alanlar didik didik aranırken arama çalışmalarına zaman zaman Orman İşletme Müdürlüğüne ait helikopter havadan destek veriyor. Çarşamba ve Perşembe günü yapılan aramaların ardından Jandarma ve AFAD ekipleri bugün sabah saat 06.00'da arama çalışmalarını yeniden başlattı.

Gülsüm Çınar'ın çocukları, torunları ve yakınları Acar'ın Yukarı Seki'de bulunan evinde toplanarak bir taraftan arama çalışmasına katılırken diğer taraftan da Gülsüm ninenin nereye gitmiş olabileceği konusunda görüş alışverişinde bulunuyor.

Gülsüm Çınar'ın yaşlılığa bağlı işitme kaybı ve unutkanlığı olduğu, asa yardımıyla yürüdüğü bildirildi.

Son Güncelleme: 24.06.2016 15:53
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.