22 Şubat 2018 Perşembe 11:15
Kafe işletmecisinin fotoğraf sevdası

Kütahya’nın Simav ilçesine bağlı Demirciköy beldesinde kafe işletmecisi Ayşe Arslan, 5 yıldan bu yana insan manzaralı odaklı fotoğraf çektiğini ve iş yerinde bir köşe oluşturduğunu söyledi.

İş yerinde 2 binine fotoğraf bulunduğunu belirten Arslan, “Çektiğim fotoğraflarda duygu ve insan olsun istiyorum. Fotoğraf karesinin her köşesi bir anıyı ve bir derdi anlatsın istiyorum. Fotoğraflarımın, benim söyleyemediklerimi söylemesini istiyorum. Bu sebeple, insan odaklı fotoğraf çekmeyi seviyorum. İş yerimde sergilediğim fotoğraflarımı bir gün mutlaka büyük bir sergiye dönüştüreceğim. Şu anda arşivimde 2 bin civarında çektiğim fotoğraf bulunuyor ” dedi.

Demirciköy beldesinin sevilen esnaflarından biri olan Ayşe Arslan’ın, Simav ilçe merkezi başta olmak üzere, ilçe dışından da gelen daimi müşterileri bulunuyor. Özel sunumuyla servis ettiği kahve altlıkları ve fotoğraf köşesi müşterileri tarafından büyük beğeni topluyor.(MEİ-EFE)

Son Güncelleme: 08.02.2019 20:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.